Pantone espressokoppar

Populärt inom Pantone espressokoppar

 • Pantone Living Espressokopp 12 cl Ljusgrön

  Pantone Living Espressokopp 12 cl Ljusgrön
  En stilren ljusgrön Espressomugg, tänkt för alla men lite av ett måste för design- och modeintresserade. Tål mikrovågsugn och maskindisk.Pantone mugg i rätt färg som rymmer 12 cl och är tillverkad i benporslin.
 • Pantone Living Espressokopp 12 cl Grå

  Pantone Living Espressokopp 12 cl Grå
  En stilren grå Espressomugg, tänkt för alla men lite av ett måste för design- och modeintresserade. Tål mikrovågsugn och maskindisk.Pantone mugg i rätt färg som rymmer 12 cl och är tillverkad i benporslin.
 • Pantone Living Espressokopp 12 cl Rosa

  Pantone Living Espressokopp 12 cl Rosa
  En härlig rosa Espressomugg, tänkt för alla men lite av ett måste för design- och modeintresserade. Tål mikrovågsugn och maskindisk.Pantone mugg i rätt färg som rymmer 12 cl och är tillverkad i benporslin.
 • Pantone Living Espressokopp 12 cl Aubergine

  Pantone Living Espressokopp 12 cl Aubergine
  En stilren lila Espressomugg, tänkt för alla men lite av ett måste för design- och modeintresserade. Tål mikrovågsugn och maskindisk.Pantone mugg i rätt färg som rymmer 12 cl och är tillverkad i benporslin.

Fler tips på Pantone espressokoppar

 • Pantone Living Espressokopp, 12 cl Grön

  Pantone Living Espressokopp, 12 cl Grön
  Grönt är skönt, särskilt Pantones gröna färg på denna espressokopp. Koppen är både snygg och praktisk och gör nog kaffet till och med extra gott. 
 • Pantone Living Espressokopp, 12 cl Aubergine

  Pantone Living Espressokopp, 12 cl Aubergine
  Riktigt snygg espressokopp från Pantone. Färgen aubergine ger en murrig känsla och är perfekt att kombinera med de andra färgerna i serien. 1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Hans insikt om att spektret ses och tolkas olika av varje enskild person ledde till innovationen av PANTONE MATCHING SYSTEM, en bok med standardiserad färg i fläktformat.
 • Pantone Living Espressokopp, 12 cl Ljusgrön

  Pantone Living Espressokopp, 12 cl Ljusgrön
  Ljusgrön espressokopp från Pantone. Drick morgonkaffet med stil med denna kopp, och kombinera den gärna med andra färger från serien.1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Hans insikt om att spektret ses och tolkas olika av varje enskild person ledde till innovationen av PANTONE MATCHING SYSTEM, en bok med standardiserad färg i fläktformat.
 • Pantone Living Espressokopp, 12 cl Ljusblå

  Pantone Living Espressokopp, 12 cl Ljusblå
  Skapa en servis med alla Pantones klassiska färger och inkludera denna lilla ljusblå espressokopp i samlingen. Både snygg och praktisk.  
 • Pantone Living Espressokopp 12 cl Grön

  Pantone Living Espressokopp 12 cl Grön
  En fin grön Espressomugg, tänkt för alla men lite av ett måste för design- och modeintresserade. Tål mikrovågsugn och maskindisk.Pantone mugg i rätt färg som rymmer 12 cl och är tillverkad i benporslin.
 • Pantone Living Espressokopp, 12 cl Blå

  Pantone Living Espressokopp, 12 cl Blå
  En härligt blå espressokopp från Pantone som gör att espresson dricks med extra stil. Perfekt att kombinera med de andra färgerna från serien.   
 • Pantone Living Espressokopp, 12 cl Svart

  Pantone Living Espressokopp, 12 cl Svart
  Stilrent svart espressokopp från Pantone. Pantones färger är perfekta att matcha tillsammans och gör att du dricker kaffet med stil.