Izzo espressomaskiner

Populärt inom Izzo espressomaskiner

 • Izzo MyWay Vivi PID III - E61 Espressomaskin

  Izzo MyWay Vivi PID III - E61 Espressomaskin
  En exklusiv espressomaskin som låter dig brygga ditt kaffe precis som du vill ha det. Izzo MyWay Vivi PID III E61 espressomaskin är utrustad med ett smart PID-system som säkerställer en stabil temperatur i kannan, vilket ger dig en kontinuerlig bryggning. Dessutom är den utrustad med en professionell no-burn-ångarm som säkerställer att mjölken inte bränner fast, vilket gör rengöringen mycket lättare. Den gör också att du inte behöver bränna fingrarna.Izzo MyWay Vivi PID III E61 espressomaskin har en vattentank på 2 liter, vilket gör att du inte behöver fylla tanken så ofta. Det finns en vattennivåindikator i både kokaren och vattentanken. Vattennivåindikatorn i kokaren ser till så att du inte skadar värmaren. Vattennivåindikatorn i vattentanken larmar om det finns för lite vatten för att brygga kaffe. När du brygger ditt kaffe hålls brygghuvudet varmt av vatten som cirkulerar genom Termo-Syphon-systemet, vilket säkerställer exakt värmestabilitet.
 • Izzo MyWay Vivi PID III E61 Espressomaskin

  Izzo MyWay Vivi PID III E61 Espressomaskin
  Brygg ditt kaffe precis som du vill ha det med denna exklusiva espressomaskin från Izzo. Maskinen är utrustad med ett PID-system som garanterar en stabil temperatur i kitteln vilket gör att du bättre enhetlighet när du brygger kaffe. Espressomaskinen är utrustad med en professionell vatten ångare som garanterar att mjölken inte bränns vid som även är enkel att rengöra. Vattenbehållaren rymmer 2 l vilket gör att du behöver inte fylla på den så ofta, samt att den indikera för dig om det finns för lite vatten och måste fyllas påDet finns vattenmått både på kitteln och vattentank. När du brygger ditt kaffe hålls vattnet varm hela tiden då det cirkulerar genom Thermo Siphon System vilket garanterar en exakt värmestabilitet.  Specifikationer: Effekt: 1500 W. Vikt: 25 kg. Mått: H 37 x B 31 x D 42 cm.
 • Izzo MyWay Alex Duetto IV Plus Inox E61 Espressomaskin

  Izzo MyWay Alex Duetto IV Plus Inox E61 Espressomaskin
  Exklusiv och effektiv espressomaskin från Izzo som brygger ditt kaffe precis som du vill ha det. Espressomaskinen är utrustad med en Dual-Boiler, vilket innebär att det finns en kittel för bryggning och en för ånga så du kan skumma mjölk samtidigt som du brygger din espresso. Varje kittels temperatur styrs digitalt av PID, vilket gör att du har full kontroll över bryggtemperaturen med 0,5 graders noggrannhet. När du skummar mjölk behöver du inte oroa dig för att bränna mjölken.  Espressomaskinen har en stor vattenbehållare som rymmer 2 l, men du har också möjlighet att skapa en direkt vattenanslutning vilket ger dig en helt annan kaffeupplevelse. Droppbrickan kan anslutas till fasta avlopp så man inte behöver tänka på att tömma den.  Specifikationer: Effekt: 2400 W. Vikt: 32,9 kg. Mått: H 40 x B 36 x D 44 cm. Två ergonomiska handtag en för enkel espresso och en för dubbelespresso.