Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare:

Rig-Tig by Stelton kaffebryggare

Populärt inom Rig-Tig by Stelton kaffebryggare

 • Rig-Tig Stelton SLOW Kaffebryggare

  Rig-Tig är ett modernt märke skapat av ansedda Stelton. Här finner du prisvärda, snyggt designade produkter som tillverkats med miljön i åtanke. Produkterna underlättar för dig i vardagen och imponerar med sin funktionalitet och höga kvalitet. Kaffebryggaren SLOW har utformats av Daniel Debiasi och Federico Sandri och har en snygg terracotta-färg. Kaffebryggaren är perfekt för dig som älskar och inte kan få nog av gott kaffe. Här bryggs den varma drycken direkt i din kopp, och får en aromatisk smak. Du placerar tratten med filtret ovanpå din kaffekopp för att brygga kaffet. Aluminiumlocket kan du använda för att hålla kaffet varmt medans vattnet rinner genom filtret. Den kan även användas som droppbricka under tratten när du bryggt färdigt ditt kaffe. Mums! Specifikationer:- Färg: Terracotta.- Brygger kaffe direkt i din kopp.- Har ett smart lock som bland annat kan användas som droppbricka.- Material: Plast och rostfritt stål.- Diameter: 11,2 cm.- Höjd: 11,6 cm. 
 • Rig-Tig Stelton POUR-IT Tratt m/ filter

  Den otroligt smarta tratten med filter du ser framför dig kommer från Rig-Tig! Skapat av ansedda Stelton, finner du här prisvärda produkter i hög kvalitet. Du imponeras av funktionaliteten, den snygga designen och märkets miljötänk. Rig-Tig är skapat för den moderna konsumenten som är ute efter estetiskt tilltalande produkter till köket. Den här tratten är designad av Rasmus Breck, och har många användningsområden. Filtret gör den perfekt då du vill sila ut kärnor från exempelvis fruktjuice. Tratten kan användas med eller utan filter för olika ändamål. Den har en vacker färg som sticker ut på ett elegant sätt.  Specifikationer:- Tratt med avtagbart filter. - Färg: Teracotta.- Material: Plast och aluminium.- Diameter: 10 cm.- Höjd: 14 cm.  
 • RIG-TIG Slow Kaffebryggare Terrakotta

  Gillar du gillar nybryggt aromatiskt kaffe? Då är SLOW det perfekta kaffebryggaren för dig. Kaffet bryggs direkt i koppen genom att placera tratten med filtret ovanpå koppen. Aluminiumlocket kan användas som lock som håller kaffet varmt när vattnet löper genom filtret. Den kan även användas som ett praktiskt droppbricka under tratten när kaffet är klart.
 • Slow Kaffebryggare, Terracotta

  Smidig kaffebryggare från RIG-TIG By Stelton som brygger ditt kaffe direkt i koppen.