Kungligt Kaffe » Kaffebryggare » Kaffepress

Märken på kaffepress:

Barista & Co. kaffepress

Populärt inom Barista & Co. kaffepress

 • Barista & Co Stempelkande guld 3 kopper

  Elegant och exklusiv look till kaffebordet!Barista & Co har länge strävat efter att utveckla högkvalitativa och eleganta produkter för att din kaffestund ska bli så bra som möjligt. Med denna unika stämpelkanna i guld förser du dig själv med en fantastisk kopp kaffe på absolut snyggaste sätt. Kannan rymmer 3 koppar och passar utmärkt när du ska brygga lite mindre, till dig eller en vän. Designad med en robust och kromad stålram samt handtag har Barista & Co lyckats skapa en stämpelkanna utöver det vanliga. Guldfärgen kommer inte att gå någon obemärkt förbi och kommer garanterat lysa upp kaffebordet. Den exklusiva looken gör att kannan passar utmärkt på under fester eller finmiddagar!  Specifikationer:- Färg: Guld.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 3 koppar/0,35 liter.- ml-mått på sidan.
 • Barista & Co Stempelkande børstet stål 8 kopper

  Smart tillverkad och elegant designad stämpelkanna från Barista & Co!Med denna stämpelkanna imponerar du enkelt på dina gäster samtidigt som du serverar dem en perfekt kopp kaffe. Kannans exklusiva look präglas av en robust och kromad stålram som utstrålar personlighet och karaktär. Varför inte låta kannan stå framme på köksbänken även när den inte används? Den blir snart en del av kökets inredning och kommer garanterat inte att gå obemärkt förbi! Med en kapacitet på 8 koppar eller 1 liter passar den utmärkt att ställa fram efter middagen. Serveringen blir roligare och kaffet godare - en utmärkt stämpelkanna!  Specifikationer:- Färg: Borstat stål.- Kapacitet: 8 koppar/1 liter.- Robust kromad stålram.- Elegant och exklusiv!  
 • Barista & Co Stempelkande børstet stål 3 kopper

  Exklusiv look och perfekt storlek!Denna stämpelkanna från Barista & Co rymmer 3 koppar kaffe och passar perfekt när du ska brygga till dig själv eller en vän. Glaset ringas in av en robust och kromad stålram som skapar en exklusiv look samtidigt som den utstrålar personlighet och karaktär. Handtaget är format för en så bekväm och ergonomisk användning som möjligt, något som gör denna stämpelkanna till något alldeles extra. Låt den stå framme på köksbänken och imponera på dina vänner även när inte används! En perfekt produkt för kaffeälskaren i dig! Specifikationer:- Färg: Borstat stål.- Kapacitet: 3 koppar/0,35 liter.- Robust kromad stålram.- Elegant och exklusiv! 
 • Barista & Co Stempelkande guld 8 kopper

  Brygg fantastiskt kaffe till dig själv och dina gäster på ett exklusivt vis!Med en stämpelkanna i guld kan inget gå fel. Denna exklusiva produkt från Barista & Co passar utmärkt under fester och efter finmiddagar och tillställningar. Den unika looken gör även att kannan tål att lämnas framme och imponera på gästerna även när den inte används. Med en kapacitet på 1 liter passar den perfekt när du behöver brygga en större mängd kaffe samtidigt.Designen präglas av den robusta stålramen som löper runt själva kannan i glas. Detta skapar, förutom exklusivitet, också en känsla av enkelhet som gör att kannan lämpar sig för alla moderna hem och kök. En utmärkt stämpelkanna för dig som älskar kaffe och servering!   Specifikationer:- Färg: Guld.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 8 koppar/1 liter.- ml-mått på sidan.