Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare:

Cuisinart kaffebryggare

Cuisinart Extreme Brew är en supersnabb kaffebryggare som sägs vara 25% snabbare än genomsnittet. Du kan också använda timerfunktionen för att låta ditt kaffe kokas och bli klart till när du vill ha det.

Cuisinart är ett amerikanskt företag som slog igenom med lanseringen av sin matberedare på 70-talet. Om du gillar deras tidslösa design på kaffebryggarna nedan kan du köpa fler från deras sortiment av hushållsmaskiner och köksredskap hos flera svenska återförsäljare.

Populärt inom Cuisinart kaffebryggare

  • Cuisinart ExtremeBrew Kaffebryggare

    ExtremeBrew kaffekokare från Cuisinart är perfekt för dig som vaknar upp och vill ha ditt kaffe med expressfart. Denna kaffebryggaren kokar kaffet upp till 25% snabbare. Kaffekokaren kan även förinställas med en timer på när kaffet ska börja koka och när det ska vara klart. Det är enkelt att välja styrka på kaffet och hur många koppar man vill ha. Även temperaturen på kaffet kan regleras enkelt.Kannan till kaffebryggaren rymmer upp till 12 koppar.  
  • Kaffebryggare 1,8 L

    ExtremeBrew kaffekokare från Cuisinart är perfekt för dig som vaknar upp och vill ha ditt kaffe med expressfart. Denna kaffebryggare kokar kaffet upp till 25% snabbare. Kaffekokaren kan även förinställas med en timer på när kaffet ska börja koka och när det ska vara klart. Det är enkelt att välja styrka på kaffet och hur många koppar man vill ha. Även temperaturen på kaffet kan regleras enkelt. Kannan till kaffebryggaren rymmer upp till 12 koppar.